100 Hotela Širom Srbije
Projekti
Tražimo lokacije
Tražimo investitore
Kontakt


TAS - Geodezija - Human Resources
Technical Assistance Service
Geodezija
Human Resources
Zapošljavanje / CV
Kontakt

IzdavaŠtvo
Projekti
Download
Kontakt

100 hotela Širom Srbije
Tražimo lokacije

U sklopu projekta „100 hotela širom Srbije“ nalaženje-traženje lokacija je II faza projekta.

Ideja  je da vlasnici lokacija partnerski uđu u ovaj projekat procentualno.  Zemljište će se proceniti od strane kvalifikovanih procenitelja. Vrednost zemljišta će se pridodati vrednosti projekta koji je deo vlasništva „Ageo“-a, pa će zajedno vlasnici zemljišta i „Ageo“ potražiti investitore na razne načine: www.ageo.rs, direktnim kontaktima, izlaganjem projekata na sajmovima nekretnina, podrškom razvojnih fonda, izdavanjem akcija i listiranjem hotela na berzi.

Ukoliko su vlasnici lokacija, koje ispunjavaju dole navedene osobine, zainteresovani samo da prodaju lokaciju, potrebno je da je sami procene i ponude da „Ageo“ pronađe investitore koji su raspoloženi da je otkupe. U okviru traženja investitora „Ageo“ bi investitorima u okviru realizacije projekata ponudio i doticne lokacije na otkup.

Mora se podvući da „Ageo“ u projekte ulazi samo kao vlasnik projekata i vršilac vođenja nadzora nad izgradnjom hotela.

Poznato da u Srbiji ima dosta turistički atraktivnih - interesantnih prostora, napuštenih domaćinstava...Naši građani, kao i dijaspora na ovaj način mogu na osnovu vlasništva nad zemljištem da dođu do radnih mesta za sebe i svoje najbliže.

Zemljište mora da poseduje sledeće osobine: vlasništvo mora biti uknjiženo i nesporno, blizina puteva i kulturnih sadržaja, podrška lokalne opštine je neophodna – zbog administrativnih i urbanističkih radnji, blizina vode i struje se podrazumeva...

Veličina idealne lokacije je od pola hektara naviše, da bi stali svi predviđeni sadržaji. Izuzetno atraktivne lokacije mogu biti i manje.

Formular za prijavu lokacije

Molimo Vas da popunite sva polja označena sa *. Ovaj formular služi samo za inicijalno upoznavanje sa ponuđenom lokacijom. Nakon prijema prijave kontaktiraćemo Vas telefonski ili emailom radi daljeg dogovora.

Podaci o vlasniku lokacije
Ime i prezime *
Adresa *
Telefon *
Email
   
Podaci o kontakt osobi
Ime i prezime
Adresa
Telefon
Email
   
Podaci o lokaciji
Gde je lokacija *
Katastarska opšina *
Veličina parcele *
Broj parcele(a) *
Opišite lokaciju *
Cena lokacije
Vaše pitanje
 
 


O nama   |   Linkovi   |   Kontakt   |   Naslovna strana   |   Početak strane