TAS - Geodezija - Human Resources
Technical Assistance Service
Geodezija
Human Resources
Zapošljavanje / CV
Kontakt

100 Hotela Širom Srbije
Projekti
Tražimo lokacije
Tražimo investitore
Kontakt

IzdavaŠtvo
Projekti
Download
Kontakt

O nama

Preduzeće «AGEO» d.o.o je osnovano 28 Juna 1994. godine, i da se bavi delatnošću inženjeringa-geodezije i izdavaštva.

U oblasti inženjeringa, značajno mesto zauzima geodezija, u kojoj smo dostigli svetski nivo korišćenjem najnovije tehnologije, programa, pa čak i snimanja prirodnog terena preko interneta, najzabačenijih delova zemaljske kugle.

Naši kontakti i mogućnosti izvorno su iskustvu najvećih srpskih i svetskih gradjevinskih kompanija: Energoprojekt, PIM, Komgrap, SRK, Archirodon...

Kao TAS-Technical Asistent Service smo u mogucnosti okupiti timove strucnjaka i firmi i za najsloženije gradjevinske projekte i objekte.

U HR – Human Resources – smo u kontaktu sa odličnim svetskim kompanijama i naše kolege sada rade u Peruu, Gvatamali, Libiji, Egiptu, Abu Dabiju, Dubaiu, Kazahstanu, Rusiji i Ugandi.

Tokom poslednje godine pokrenuli smo i inicirali važan   društveni projekat «100 hotela širom Srbije» sa željom da se Srbija premreži modrenom i konzistrntnom ponudom po svetskim merilima,.

U oblasti izdavaštva, publikovali smo 32 CD bajki iz celog sveta na srpskom jeziku, uz autentičnu etnomuzičku podlogu. Priredili smo i štampali turistički rečnik Swahili-Srpski, kao naš prilog širenju prijateljstva medju ljudima.

Izdali smo i univerzitetski udžbenik «Inženjerska Geodezija I» profesora dr. Slobodana Ašanina. Takođe smo u poslednjih nekoliko godina organizovali brojne kulturne manifestacije, kao što su književne večeri, promocije knjiga, izložbe, putopisne slajd projekcije, i drugo.

 


O nama   |   Linkovi   |   Kontakt   |   Naslovna strana   |   Početak strane